Skip links

Stage Marketing & Communicatie omgeving Utrecht

OnderwijsMedia heeft een stageplek beschikbaar voor een student, die als een young professional mee zal draaien met een team van gedreven communicatiespecialisten en redacteuren. Tijdens deze stage houd je je o.a. bezig met contentbeheer voor de websites, redactie voor (print) magazines, nieuwsbrieven, social media, het ontwikkelen van diverse off- en online uitingen en professionele presentaties. Je wordt betrokken bij alle projecten en ondersteunt de marketing/communicatie coördinator. 

Wat bieden wij jou?
Ervaring binnen een innovatieve organisatie waarbij je volop ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Gevarieerd werk. Begeleiding door gedreven en kundige mensen. Werken en leren in een leuk team met informele omgangsvormen. Ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Je krijgt een fantastische werkplek met hypermoderne voorzieningen in een hofstede op het Landgoed Oud Amelisweerd in Bunnik (dichtbij Utrecht Sciencepark). Op het moment dat jij je stage hebt afgerond, willen wij dat je écht iets geleerd hebt en klaar bent voor de volgende stap.

Natuurlijk niet het allerbelangrijkste maar altijd fijn om te weten: wij bieden een stagevergoeding van € 350,- bruto per maand.

Wat vragen wij van je?

·         Je volgt minimaal een hbo opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie

·   Je hebt enige kennis van of affiniteit met CMS

·         Je neemt initiatief en je durft te vragen om feedback

·         Je taalvaardigheid is uitstekend

·         Je bent enthousiast, toont inzet en hebt een hands-on mentaliteit

Enthousiast?
Stel jezelf aan ons voor door je CV en motivatie te sturen naar lane.stadelmaier@onderwijsmedia.nl.

Leave a comment

Name*

Website

Comment