Skip links

Een gezonde leefstijl is belangrijk. Hoe jonger kinderen zich hier bewust van zijn, hoe groter de kans is dat ze dit de rest van hun leven zullen voortzetten. Speciaal daarvoor is het OnderwijsMinizine Gezond op School gemaakt.

Het minizine is in een oplage van 91.500 exemplaren verspreid via het Onderwijsblad van AOb, het magazine Lichamelijke opvoeding van KVLO en online via Wij-leren. Lees het minizine ook digitaal.

Het onderwijsminizine over Afstandsleren is in een oplage van 140.000 exemplaren verspreid via het Onderwijsblad van AOb, Schooljournaal van CNV Onderwijs en VO-magazine van de VO-raad.

Minizine Werkplezier en persoonlijke ontwikkeling

Niet iedereen staat te springen om een opleiding of scholing te beginnen. Toch zijn de meeste leraren wel graag bezig met hun passie. Wat als je passie nu het onderwerp van de scholing is? Dan wordt leren ineens leuk. We introduceren oo.nl, met inspiratie en interessante informatie over her-, na- en bijscholing. Om kennis te maken met het nieuwe onderwijsplatform heeft De Onderwijsredactie het minizine ‘Werkplezier en persoonlijke ontwikkeling’ gemaakt. Bekijk hier de digitale versie van het minizine.